Talentenscan

IMG 3867Talent is wat je bent. Maar ken jij de echte talenten van je kind? De passie die de motor écht in gang zet? Dat zit namelijk in ieder kind. Maar waar zit het? En hoe ga je het optimaal benutten? De talentenscan van Kidscompas brengt het in kaart en vormt de blauwdruk voor succesvolle en gelukkige kinderen die eruit halen wat er in zit!

Talent is wat je bent! KidsCompas legt met een talentscan en een spelanalyse talenten bloot en maakt kinderen er van bewust. Daardoor zullen ze hun talent beter inzetten, gaan ze beter functioneren en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Met de talentenscan spreek je kinderen aan op hun eigen unieke talent en motivatie. In plaats een kind te dingen iets te leren dat niet bij hem past, sluit je  aan op de natuurlijke manier van leren en ontwikkelen. Je kunt het uitdagen de talenten die het bezit, in te zetten om tot een oplossing voor problemen te komen.

U kunt uw kind afzonderlijk aanmelden voor de talentenscan. Het is ook mogelijk dat de talentenscan als onderdeel van de begeleiding/therapie ingezet wordt. 

Lees meer op www.talentcompass.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clienten vonden ons eerder op, talent almere, kinderen talent almere, beroepskeuze almere, therapie kind almere, coaching kind almere, talent test almere, laag zelfbeeld kind almere