De therapeuten


"Ieder kind verdient het om gelukkig te zijn".
 Amy

 

In 2008 zijn Marja en Suzanne samen de praktijk De Caleidoscoop gestart om kortdurende en oplossingsgerichte coaching en therapie te kunnen geven aan kinderen, jongeren en hun ouders. Sinds juni 2021 heeft Amy de praktijk overgenomen en zal zij jullie helpen met jullie hulpvraag!

Ik zal me daarom even voorstellen:

Ik ben Amy Schepen, pedagoog, integratieve kindercoach, integratieve kindercounselor, integratie kindermediator en master integratieve kindertherapeut. Tijdens het werken met kinderen heb ik ervaren hoe gelukkig kinderen kunnen zijn en hoe zij groeien als zij in hun kracht staan. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen kunnen genieten wanneer zij lekker in hun vel zitten. Het is altijd mijn ambitie geweest om kinderen en hun ouders hierbij te helpen.

Helaas gebeuren er soms dingen in hun leven waardoor zij tijdelijk uit hun kracht worden gehaald. Zij zitten dan niet lekker in hun vel en kunnen zichzelf niet zijn. Door een relatief 'klein' probleem direct aan te pakken, wordt de kans verkleind dat het probleem groter wordt en dit de ontwikkeling van het kind blijft beïnvloeden.

Mijn wens om ervoor te zorgen dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen leidde ertoe dat ik na mijn studie Pedagogiek en een aantal jaar werkervaring de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Academie van Psychotherapie ben gaan volgen. Ik wil kinderen helpen om weer grip te krijgen op hun eigen gedachtes, gevoelens en gedrag en zo weer lekker kind te zijn en optimaal van hun leven te genieten. Ik heb met goed gevolg de masteropleiding Integratieve Kindertherapie afgerond. Ik ben aangesloten bij de VIT, SCAG en de R?BCZ

Graag help ik jullie weer positief op weg!

  

 

 

 

Clienten vonden ons eerder op, kindertherapie almere, coaching almere, erkende kindertherapeuten almere, coaching kind almere, integratieve kindertherapie almere, orthopedagoog almere, pedagoog almere, speltherapie almere