De therapeuten

 MG 3009 MARJA"Het is zo mooi om te zien dat kinderen zichzelf beter leren begrijpen en met die stevigheid in het dagelijkse leven kunnen staan. Dat ze zelf leren om te gaan met de hobbels die op hun levenspad komen". 
- Marja Barth

Naast integratief kinder- en Jeugdtherapeut, ben ik gecertificeerd EMDR therapeut en heb de masterclass Kind- en echtscheiding afgerond. Ik ben aangesloten bij de VIT en de RBCZ.

In 2008 zijn Suzanne en ik praktijk De Caleidoscoop gestart om kinderen, jongeren t/m 21 jaar en hun ouders coaching en therapie op maat aan te bieden. Ik ben 50 jaar en moeder van twee kinderen van 18 en 20 jaar.

 

 

 

 MG 3009 SUZANNE"We krijgen maar één keer de kans om onze kinderen op te voeden en ik geloof dat iedere vader en moeder dat zo goed mogelijk wil doen. Soms vraagt het veel geduld, energie en motivatie, waarbij hulp welkom kan zijn". 
- Suzanne Bakermans

Ik ben aangesloten bij de VIT en de RBCZ en naast integratief kinder- en jeugdtherapeut ook gecertificeerd voor afname van de Talentenscan  (een talenten analyse voor kinderen van 8 tot 18 jaar).

In 2008 zijn Marja en ik samen praktijk De Caleidoscoop gestart om kortdurende en oplossingsgerichte coaching en therapie te geven aan kinderen, jongeren en hun ouders. Ik ben 49 jaar en moeder van drie kinderen van 13, 17 en 19 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Clienten vonden ons eerder op, kindertherapie almere, coaching almere, erkende kindertherapeuten almere, coaching kind almere, integratieve kindertherapie almere, orthopedagoog almere, pedagoog almere, speltherapie almere